Coaching program

Želiš započeti svoj vlastiti affiliate business ?

Kreirao sam jedinsteni i unikatan Affiliate marketing coaching program 1 na 1

Program je jedinstven po tome što nije univerzalan. Od mene nećete dobiti ebook ili nekakav kurs ili tutorijal. Program se bazira na individualnom pristupu svakom pojedincu, kako bi u skladu sa vašim skilovima, afinitetima, resursima i vremenom koje vam je na raspolaganju, maksimalno optimizovali vreme i u najkraćem mogućem roku došli do prvih merljivih rezultata. Svaki korak ovog programa prolazimo zajedno, koristeći sve potrebne mogućnosti komunikacije (messenger, poziv, viber, skype, team viewer itd.) A program je osmišljen tako, da po njegovom završetku, svaki polaznik ima znanja i mogućnosti da samostalno primeni sva znanja i skilove koje stekne tokom obuke. Uzimajući u obzir činjenicu da svako od nas ima drugačije i lične i profesionalne okolnosti, program nije vremenski ograničen i traje dok polaznik ne usvoji sva znanja predviđena ovim programom, odnosno kompletan skillset za uspešno bavljenje affiliate marketingom.

Rešavamo stvarne probleme i situacije na konkretnim primerima

Šta sve obuhvata Affiliate coaching program ?

Društvene mreže

Društvene mreže su najznačajniji izvor kako free, tako i paid traffica. Nauči kako da izvučeš maksimum iz društvenih mreža koje koristiš, kako da pravilno prezentuješ affiliate proizvode na društvenim mrežama i izbegneš restrikcije i banove. Nauči kako da koristiš tuđe zajednice, te na koncu izgradiš vlastitu zajednicu oko svoje niše ili proizvoda.

Platforme i proizvodi

Nauči kako odabrati pravu affiliate platformu ili proizvod, kako pravilno aplicirati za pristup platformi a da ne budete odbijeni u startu. Kako optimizovati vlastitu ponudu i pratiti konverzije na platformama. Kako pravilno koristiti promotivne sadržaje sa affiliate platformi, odnosno kako samostalno kreirati svoje vlastite. Kako dobiti pristup Clickbank affiliate platformi.

Video marketing

Video marketing poslednjih godina jedan je od najatraktivnijih metoda marketinga. Međutim, kreiranje video sadržaja zahtevan je i složen proces. Nauči na koji način je potrebno kreirati sadržaj za pravilnu promociju affiliate proizvoda. Nauči sve o različitim vrstama video sadržaja i u kojim slučajevima se koristi svaka od njih. Napravi svoj prvi youtube video.

Strategije

Nauči kako isprobati razne marketinške strategije i pristupe, kako ih kombinovati i optimizovati, te na koncu, kako dođi do vlastite idealne strategije, obzirom na odabranu nišu, proizvod, na marketinški model i alate, te na koncu na targetiranu populaciju.

Web Design​

Ne, ti ne moraš biti profesionalni web dizajner da bi se uspešno bavio affiliate marketingom ili upravljao vlastitom web stranicom. Nauči kako da kreiraš vlastiti blog, landing ili bridge page, kako da upravljaš i optimizuješ sadržaj vlastitih stranica potrebnih za affiliate marketing.

Content Marketing​

Bez obzira radi li se o blogu, stranicama, grupama ili profilima na društvenim mrežama, youtube kanalu ili nečem trećem, najvažnija stvar i osnova affiliate marketinga je kreiranja kvalitetnog sadržaja, koji je istovremeno i relevantan i koristan vašoj targetiranoj publici. Nauči kako iskoristi sve benefite content marketinga.

Scroll to Top