CreAIte – Revolucionarni AI article writer koji sam kreira sadržaj REVIEW + STEP BY STEP TUTORIAL

CreAite - Review + Tutorial

Četiri dana. Tačno 4 dana trebalo mi je da odradim sve pripreme i predradnje, pregledam i pročitam sve reviewe na internetu, testiram sve stvari koje sam tamo čuo i video, te napravim koncept, prezentaciju i na koncu Youtube video i blog post koji je pred vama.

A pre toga testiranje ovog programa traje gotovo mesec dana, tj od prvog dana kada sam ga uzeo. Testirao sam apsolutno sve što mi je palo na pamet, logične i nelogične stvari, gledao sam kako ga drugi testiraju i pokušao da ispravim njihove greške, te izvučem maksimum iz ovog genijalnog AI programa. 

Mislim da sam u tome i uspeo, a Youtube video sa detaljnim review-om i step by step tutorijalom, dolazi kao produkt tih 30 dana mukotrpnog rada i testiranja, te 30 neprospavanih noći.

Šta je CreAIte i za šta se koristi ?

CreAIte je inovativni i intuitivni web-app za pisanje sadržaja koji će učiniti da više ne morate pisati svoje tekstove, niti angažovati skupe copywritere u tu svrhu. Ovaj inteligentni program je sposoban samostalno kreirati savršeno čitljiv i 100% originalan sadržaj, za koji nema šanse da kažete da ga nije napisala ljudska ruka. 

Software radi u simbiozi i korelaciji sa čovekom, tako da ako ovaj program koristite na pravilan način, imate potpunu kontrolu nad sadržajem koji kreira. Nakon određenog vremena rada sa ovim fenomenalnim programom, shvatićete da jedini limitirajući faktor ovog programa nije softwerskog karaktera, nego je to ljudska mašta i kreativnost.

CreAIte vam omogućava pisanje originalnog sadržaja za vaše blog postove i ostale tekstove, kao i za vaše promotivne video materijale u preko 70 najatraktivnijih niša, a taj broj će se svakodnevno povećavati. 

Sadržaj kreiran na ovaj način 100% prolazi copyscape, te ima izvanrednu čitljivost. Koristeći ovaj alat vi zaista nećete nikada više imati potrebu da outsource-ate skupe copywritere, niti da samostalno pišete po nekoliko sati članke, jer CreAIte to može učiniti za vas za svega nekoliko minuta i na način koji će vas oduševiti.

Kako funkcioniše CreAIte

Jako zanimljiva i jako korisna stvar je to što CreAite radi na principu kredita. Jedan kredit = 1 članak. Uz osnovnu verziju programa dobijate 100 kredita, koje možete kasnije nadograditi mesčnom pretplatom, ili jednostavno na način da kupite dodatnih kredita koliko vam je potrebno. (Objašnjenje u videu ispod).

Ljudski editing dobijenog sadržaja je zaista minimalan i ne može se uporediti niti sa jednim do sada poznatim alatom koji pomaže u pisanju sadržaja. Ovde je bitno naglasiti, da ovaj softwer NIJE SPINNER, NIJE REWRITER, a NIJE NI SCRAPER sadržaj. 

Na do sada neviđen način, uz pomoć umetne intelegincije, CreAite SAMOSTALNO KREIRA ORIGINALAN SADRŽAJ.

Da, kreiranje originalnog sadržaja. To mu je funkcija, za to je namenjen i upravo to i radi.

Kako kreirati kvalitetan članak uz pomoć CreAIte-a

Upravo na ovo pitanje tražio sam odgovor poslednjih mesec dana, gledao kako to drugi rade i gde greše, testirao vlastite načine i metode, dok se nisam uverio šta to najbolje radi i kako se dobija optimalan rezultat. 

Naravno, obzirom da sam ja kupio verziju programa sa neograničenim brojem kredita, verujte da sam imao i mogućnostii vremena i truda da program istestiram i uzduž i popreko, ne štedeći kredite, upravo iz razloga kako bi vama uštedio i trud i vreme, a naravno i kredite, odnosno novac.

Ovaj zadnji headline, zapravo se ovde nalazi samo zbog strukture blog posta i u njemu nećete pronaći odgovor na pitanje kako kreirati profesionalan članak. Tema je naprosto preopširna i upravo zbog toga snimio sam Youtube video sa detaljnim review-om i step by step tutorijalom. I njemu ćete videti apolutno svaki korak koji sam učinio i kako izgleda konačan proizvod koji sam dobio koristeći se CreAIte programom.

Ako vam kojim slučajem i nakon pročitanog članka i odgledanog video još nešto bude nejasno, budite slobodni kontaktirati me putem forme ili messengera. Rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi ovog fantastičnog softwera.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top