Kako pokrenuti profitabilan online biznis za 300$ (CASE STUDY)

Kako pokrenuti uspešan online biznis sa 300 $

Razgovarao sam u poslednje vreme sa velikim brojem koji nisu apsolutni početnici, u smislu znanja iz oblasti digitalnog marketinga. To su ljudi, koji su u pravilu odgledali dosta, kako domaćih, tako i stranih kurseva, tutorijala, video sadržaja, te pročitali bezbroj članaka online na ovu temu.

Međutim, ovi ljudi, baš kao i totalni početnici u online biznisu, imaju gotovo identične probleme na putu ostvarivanja zacrtanih ciljeva. Naprosto, ne znaju odakle bi krenuli, te kako zaraditi online. Ono što od mene najčešće traže jeste konkretan primer koji bi mogli iskopirati i primeniti u svom biznis modelu.

Upravo iz tog razloga snimio sam svojevrstan CASE STUDY, te pokazao na konketnom primeru kako pokrenuti profitabilan online biznis za 300$.

Pokazaću vam i trikove koje vam niko ne pokazuje, iz kojih ćete naučiti kako doći do prvih klijenata i kako ih zadržati za buduću saradnju. Sve o čemu gore pričam, primenio sam i sam, a rezultate snimio kao svojevrstan CASE STUDY i delim ih sa vama. 

Vama preostaje samo da učinite, doslovno isto što sam i ja uradio, iskopirate ove korake step by step i višestruko vratite uloženi novac, već u prvih mesec dana. Ne, nije bajka, moguće je, snimljeno je, u videu pred vama je…

 

➡️Kako pokrenuti globalni biznis uz pomoć veštačke inteligencije (AI)?

➡️Kako ispravno koristiti AI content writere? 

🌿 Pretplatite se na moj kanal i pridružite mojoj YT zajednici 

💛Pratioci mog kanala ostvaruju 10% popusta na AI CONTENT WRITER.

 ➡️Personal AI writer 

(Pre same narudžbe, molim vas kontaktirajte me kako bi raspravili detalje projekta). 

KONTAKT

FB messenger

Nemam nikakvu sumnju u to da je AI content writer na kome radim i koji vama nudim dugoročno najisplativija opcija, no ipak znam i za činjenicu da 300$ na Balkanu nije mali novac. 

Upravo iz tog razloga, kako sam i obećao u videu, nudim vam i besplatnu alternativu. Isprobajte JASPER 14 dana potpuno besplatno, najpoznatiji AI content writer na tržištu. 

Ovaj trial nije dostupan na njihovoj stranici i nudim ga ekskluzivno samo mojim pratiocima, zato ne zaboravite poknuti taj LIKE and SUBSCRIBE. 

➡️Jasper (Jarvis) 14 dana FREE trial  

Još jedna od alternativa koju vam preporučujem je CREAITE AI Content writer. Creaite nema besplatan trial, ali je inicijalna kupnja cenovno prihvatljivija većem broju ljudi, te vam omogućava da ga koristite kroz mesečnu pretplatu, ili bez pretplate, kupnjom jednokratnih kredita (Plati koliko potrošiš). 

➡️Content Creator – CreAIte

Scroll to Top