Kako zaraditi novac preko interneta – Affiliate marketing i dropshipping zarada free metodom

Affiliate marketing i dropshipping zarada free metodom

Kako zaraditi novac preko interneta ? Nije mi namera da se raspišem previše, iako je tema zarada na internetu više nego opširna i postoji zaista bezbroj načina. Ako znamo da se ja primarno bavim affiliate marketingom i dropshippingom, ovom prilikom želim da vam pokažem kako zaraditi online. Zapravo, kako zaraditi bez jednog jedinog dolara uloženog u sajt, shop, alate ili marketing.

Na samom kraju ovog članka, obzirom da sam hteo da objasnim step by step na koji način radim promociju proizvoda i dolazim do hot traffica. Postavio sam i Youtube video u kome objašnjen apsolutno svaki korak, do najsitnijeg detalja. Ukoliko ipak i dalje imate određene nedoumice ili pitanja, slobodno mi se javite za pojašnjenje.

Budući da sam rekao, kako je metod koji ću vam danas pokazati potpuno FREE, dakle možete početi da ga radite apsolutno odmah i apsolutno besplatno. Čak i kao totalni početnik. 

Najveća vrednost ovog članka i videa u njemu je što će objasniti kako funkcioniše affiliate marketing zarada, ali i dropshipping zarada preko interneta bez ulaganja.

Zarada na internetu i online poslovi

Online zarada bez ulaganja – content marketing

Šta me je motivisalo da napišem ovaj članak i snimim prateći video ? Čitajući komentare na društvenim mrežama, ali i u neposrednoj komunikaciji sa ljudima koji su me cimali, tražili savet ili odgovor na neko pitanje, zaključio sam da većina njih želi da započne svoj prvi online posao ali to još nisu učinili.

Često me ljudi pitaju sledeća pitanja:

  • Kako zaraditi novac

  • Kako zaraditi novac preko interneta u Hrvatskoj

  • Kako zaraditi novac u Srbiji

  • Kako zaraditi novac brzo i lako

Da vam kažem odmah, nema brze i lake zarade. Odnosno ima ako se bavite visoko rizičnim modelima, što ja ne radim, niti vam preporučujem. Zarada je proces koji dolazi kao produkt kvalitetnog i kontinuiranog rada, ali i drugih faktora o kojima nebih ovom prilikom.

Ipak, ne treba da vas to obeshrabri. Novac možete zaraditi iz bilo koje zemlje, pa čak i sa Balkana. Pri tome imate jednake šanse za uspeh kao bilo koja druga osoba na zemaljskoj kugli koja ima internet i laptop.

A jedan od najčešćih odgovora koje sam čuo u neposrednom razgovoru sa ljudima je da se nalaze u fazi prikupljanja informacija, gledanja videa (Što je odlično), ali da obzirom na minimum znanja koji imaju ne usuđuju se još uči u biznis. Drugi najčešći odgovor, pogotovo kod nas na Balkanu je: “Brate, jebiga nemam toliko novaca, oglasi su skupi a nisam siguran kako ću proći…”

Ovaj odgovor je sasvim legitiman i razumljiv.

Na koncu to je razlog što sam odlučio da vam prikažem samo jednu od metoda besplatne promocije proizvoda (ili usluga). Želim da omogućim svakome od vas da započne svoj vlastiti online biznis bez bilo kakvih ulaganja. Da dođete do prvih zarada koje kasnije možete investirati u oglase, alate ili unapređenje vaših znanja i sposobnosti – generalno u unapređenje vašeg biznisa.

Odgovori na sva pitanja koja sam otvorio, nalaze se u YT videu ispod. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top